.
|/|/|/|> 28. 5. 2015: Pamatujete ještě moji prvotinu? Ano, Závod o dobytí Marsu. Nedávno jsem dostal šílený nápad (a já mám rád šílenosti) - oprášit toto univerzum a napsat pokračování.
.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Recenze

20. listopadu 2012 v 18:00 | Sheppard |  Oznámení
Mám na vás, milí návštěvníci, jednu otázku: Chtěli byste tady rubriku s recenzemi filmů, seriálů a knížek?




Jelikož jsem filmový / seriálový nadšenec a také stále něco čtu, mám účty na CSFD.cz a CBDB.cz, kde hodnotím a píšu krátké komentáře. Tak mě napadlo (už před delší dobou), že bych ty komentáře trochu rozvinul a začal sem třeba 2x do týdně přidávat recenze (nejsem odborník, takže spíš taková doporučení) převážně na díla, která se mi líbila.

Nedalo by to ani moc práce, prostě bych upravil a doplnil již existující komentáře a pak to sem nasázel s pomocí automatického zveřejňování článků.

Otázka zní tedy jasně. Hlasujte, prosím, v anketě pod článkem. Děkuji za vaše názory!
 


Anketa

Chcete tu recenze?

Ano 77.8% (7)
Ne 0% (0)
Jen na filmy 11.1% (1)
Jen na knížky 11.1% (1)

Komentáře

1 Darren Moore Darren Moore | Web | 21. listopadu 2012 v 17:23 | Reagovat

Vím jistě, že máš vkus podobný mému, takže za mě jasné ANO!

2 Sheppard Sheppard | E-mail | Web | 23. listopadu 2012 v 11:40 | Reagovat

[1]: Tak jo. :-D

3 Dan Dan | E-mail | Web | 23. listopadu 2012 v 15:47 | Reagovat

Určite áno ;)

4 Sheppard Sheppard | E-mail | Web | 23. listopadu 2012 v 16:14 | Reagovat

[3]: Áno? To mě těší, už mám souhlas dvou národů. :D

5 Domi. Domi. | Web | 23. listopadu 2012 v 23:51 | Reagovat

Ano. hlavně knížek :)))
-Díky.. ono se jim to vymstí, těm co jsou na ostatní hnusní.

6 Ænag Ænag | E-mail | Web | 27. listopadu 2012 v 21:39 | Reagovat

Jsem zde myslím poprvé a moc  to tu neznám, ale recenze bych přivítala:)
P.S. Děkuji Ti za komentář! Jsem moc ráda, že někdo pochopil, co jsem chtěla říci a hloubku těch slov, mnohá z nich mají více významu než jeden...
Co se týče té ankety - jen mě to tak napadlo zjistit na čem jsem, není povinností hlasovat, kdo nechce, ať nehlasuje. těší mě, že se někdo nad anketou zastavil a dal mi možnost zjistit, jak přemýšlí (alespoň částečně). také se mi líbí, že 'zkoumáš' z obou stran, je to dost důležité... Já jako věřící (jak se sama nazývám nebo prostě křesťan) se také snažím chápat víru v něco (Boha) ze strany toho 'nevěřícího', tedy ji nechápat (to zní možná silně...)(mimochodem mně táhne na čtrnáctý rok:))
Krásný den!

7 Ænag Ænag | E-mail | Web | 28. listopadu 2012 v 16:29 | Reagovat

Děkuji moc za Tvé komentáře!
A ještě k té víře - moje rodina je tak zpola věřící a abych se přiznala, já jsem vyrůstala ve spíše té nevěřící části, ale jak tak pořád nějak dospívám, tíhnu k tomu 'věřícímu' (v Boha). Ale ráda bych podotkla, že se nepovažuji za katolíka ani protestanta, vadí mi jak tyto odnože 'svazují'. Podle mě by víra měla být svobodná, ze srdce.:)
P.S. Také mě těší, že se dá s někým stále o tomto tématu povídat
P.P.S. Nemáš náhodou nějaký Skype nebo ICQ nebo něco podobného (ne FB):)
Díky

8 C.V.O.K. C.V.O.K. | E-mail | Web | 29. listopadu 2012 v 16:56 | Reagovat

Huh, tak ako pozerám, hlasovanie som prepásla, výsledok už je istý... No aj tak by som veľa vody nenamútila pretože som rovnako všetkými desiatimi za. Čo to o tebe tuším, tak máme podobný vkus takže možnosť, že mi ponúkneš kvalitné veci, čo sa budú páčiť si rozhodne újsť nenechám. :) Šup sem s tým!

9 Sheppard Sheppard | E-mail | Web | 29. listopadu 2012 v 19:40 | Reagovat

[8]: Další podporovatel, to jsem rád. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama